Un nou caz Elodia, cercetat în Germania. O româncă este de negăsit, iar partenerul este principalul suspect

Un nou caz Elodia. O româncă din Germania, însărcinată în opt luni la momentul dispariției, ar fi fost ucisă de partenerul ei de viață și de un alt bărbat. Este concluzia la care au ajuns procurorii, în ciuda faptului că nu a fost găsit niciodată cadavrul. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Axandra, o româncă în vârstă de 39 de ani, a fost dată dispărută pe 9 decembrie 2022, după ce își dusese fiul adoptiv la grădiniță. La mai bine de un an de la dispariție, procurorii germani au pus sub acuzare primii suspecți: fostul iubit al femeii și partenerul său de afaceri, potrivit Realitatea Plus.

Autoritățile sunt convinse că Alexandra R. și copilul ei nenăscut sunt decedați, chiar dacă nu a fost găsit încă un cadavru, în ciuda eforturilor uriașe. 00:30

Cei doi ar fi dus-o pe Alexandra într-un depozit părăsit unde, cel mai probabil, a fost supusă unor acte violente și mai apoi ucisă. De asemenea, ei ar fi forțat-o să semneze o scrisoare prin care își retrăgea acuzațiile pe care le formulase împotriva lor în două dosare penale.

Unul dintre bărbați ar fi trimis chiar și mesaje de adio de pe telefonul victimei. Motivul crimei ar fi fost o sumă uriașă de bani, aproximativ 800.000 de euro. Până acum, bărbații nu au spus niciun cuvânt despre locul unde se află cadavrul.

Fostul partener al Alexandrei R., Dejan B., în vârstă de 50 de ani, și partenerul său de afaceri, Ugur T., în vârstă de 48 de ani, au fost reținuți pe baza unui mandat de arestare al Tribunalului Nürnberg. Ambii sunt suspectați că au răpit-o și ucis-o pe Alexandra R. la 9 decembrie 2022. În acea zi, femeia, care la acea vreme era însărcinată în opt luni, a dispărut din districtul Katzwang din Nürnberg, după ce și-a dus copilul adoptiv la un centru de zi. Există acum o suspiciune întemeiată că a fost victima unei infracțiuni violente, deși trupul ei nu a fost încă găsit.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri