Un pensionar din Veneția și-a lăsat toată averea îngrijitoarei, fiica bătrânului a încercat să falsifice testamentul

Cu patru zile înainte de a muri, un bătrân a lăsat toată averea sa, în testament, persoanei care l-a îngrijit. Adică ”badantei” care i-a fost alături în ultima parte a vieții.

Ulterior, a apărut un alt testament. De data aceasta în favoarea fiicei sale vitrege, dar despre care anchetatorii spun că este un fals, scrie lavocedivenezia.it.

Moștenirea lăsată de un bătrân din Veneția se discută acum în instanță între îngrijitoare și fiica fostei sale soții. O cale care devine un război juridic în care, în acest moment, îngrijitoarea îl câștigă.

Povestea a început în urmă cu șase ani: un bărbat în vârstă care locuia în Chirignago – Veneția a decis să-și lase întreaga moștenire, constând într-o casă și bani, femeii moldovence de 40 de ani care avea grijă de el.

După deschiderea testamentului, în care aceste dorințe sunt explicie, apare un alt document olograf care o indică drept moștenitoare pe fiica pe care fosta sa soție o avusese dintr-o altă relație.

Ca să fim corecți, fiica ceruse deja ca îngrijitoarea să fie urmărită penal fiind acuzată că l-ar fi influențat pe bătrân, dar procedura penală a fost abandonată, iar procedura civilă a stabilit că, în momentul în care testamentul a fost semnat în favoarea îngrijitoarei, bătrânul era capabil să înțeleagă ceea ce făcea.

Cu toate acestea, s-a dovedit ulterior că cel de-al doilea document nu fusese semnat de bătrân, astfel că fiica sa va avea acum probleme pentru că ”a falsificat testamentul olograf”.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri