Italia: Șofer român de TIR ars de viu în cabină după ce a tamponat o cisternă care transporta heliu

Un dramatic accident petrecut în  dimineața de miercuri, 27 aprilie 2022, pe autostrada A7 din Italia, în dreptul localității Tortona din provincia Alessandria (Piemonte) a dus la moartea unui șofer român de TIR.

Victima se numea Cristian Ivan și avea 50 de ani, relatează Genova Today. Șoferul român lasă în urma sa o soție îndurerată, în vârstă de 31 de ani, precum și o fetiță de numai un an jumate și alți doi copii dintr-o relație precedentă.

Potrivit primelor informații relatate de presa locală, conaționalul nostru a murit după ce automarfarul pe care-l conducea și cu care transporta legume s-a izbit de spatele unei cisterne pline cu heliu lichid, care circula în fața sa.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 10:30, precizează sursa citată, iar imediat după impact, cabina TIR-ului condus de șoferul român a fost cuprinsă de flăcări, iar bărbatul de 50 de ani a decedat pe loc.

Flăcările au încălzit și cisterna care transporta heliu, dar intervenția promptă a pompierilor la fața locului a dus la evitarea unei situații mult mai dramatice, ce risca să se producă dacă cisterna exploda.

Cristian Ivan trăia în Italia de circa 30 de ani, mai precizează sursa citată, și era foarte apreciat de toți cei care-l cunoșteau.

„Eram ca o familie, angajații noștri sunt mai presus de toate celelalte persoane pentru noi, nu sunt numere”, a declarat Loredana De Pascale, proprietara firmei de transport pentru care șoferul român lucra.

„Ivan era o persoană minunată, un foarte bun muncitor”, a mai adăugat De Pascale. „Nu este posibil să mori așa. Trebuie să mă duc la săraca fată (soția victimei – n.r.), trebuie să-i spun unde este Ivan”, a mai spus femeia italiană.

Cristian Ivan, șoferul român mort în accidentul de miercuri, 27 aprilie 2022, petrecut în dreptul localității Tortona din Piemonte. Foto: GenovaToday.it

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri