Un politician român și-a alergat fiul cu pistolul. Copilul a căzut de pe casă și a murit

O adevărată dramă desprinsă parcă din telenovelele pline de tragism din America Latină a avut loc în Târgu Neamț acolo unde șeful filialei locale a patridului Mișcarea Populară a provocat moartea fiului său după ce a folosit un pistol cu bile pentru a își intimida soția de care tocmai divorțase. 

Minorul în vârstă de doar  14 ani,  a căzut de pe acoperișul casei și s-a stins la spital,în noaptea de 26 spre 27 ianurie, unde a ajuns în stare extrem de gravă. Copilul asistase la un scandal uriaș între părinți și a încercat să-și protejeze mama. Atunci politicianul şi-a fugărit băiatul cu pistolul şi a început să tragă. Potrivit anchetatorilor, Ciprian Constantin Mardar, care este șeful organizației Partidului Mișcarea Populară Târgu Neamț, a venit acasă și a declanșat un scandal monstru cu fosta soție. Deși divorțase, bărbatul coiua în continuare în aceeași casă cu soția sa.

Cum a reușit politicianul să provoace moartea fiului său

„Bărbatul a spus că face el ordine în casă să arate cine este, și-a lovit fosta soție, a strâns-o de gât, apoi a scos pistolul, cu bile de cauciuc, și a tras prin casă de vreo 4 ori”, a declarat procurorul Stelian Olteanu, care coordonează ancheta. În acel moment, Bogdan s-a trezit și, îngrozit, a sunat la 112. La sosirea patrulei de Poliție, părinții au declarat  că scandalul s-a încheiat și este totul în regulă. După plecarea polițiștilor, tatăl a intrat furios în casă și i-a reproșat băiatului că-l face de râs în oraș. Atunci, Bogdan s-a refugiat într-un birou de la mansardă și a deschis geamul ca să iasă pe acoperiș atunci când a auzit că părintele său voia să forțeze ușa, a relatat mesagerulneamt.ro.

„Am găsit urme pe perete cum s-a cățărat să poată ieși pe fereastră, a închis-o după el, dar a căzut de pe acoperiș pe o alee din beton, de la intrarea în garaj”, a mai precizat procurorul Stelian Olteanu, pentru sursa citată. Bogdan a fost transportat în stare gravă la Spitalul Târgu Neamț, iar apoi a fost transferat la Spitalul din Piatra Neamț, unde a fost operat de urgență. Băiatul s-a stins în doar câteva ore de la intervenția chirurgicală. „Am aflat cumplita veste și suntem cu toții șocați. Tot colectivul liceului nostru și toți elevii sunt îndurerați. Colegii lui de clasă au plâns. A fost un copil cuminte, un elev bun la învățătură. Un copil bun, în general, care nu a creat probleme niciodată. Este o tragedie și suntem alături de familie”, a declarat profesoara Karina Cojocariu, directoarea Liceului ”Vasile Conta”. Anchetatorii au deschis în cauză dosar penal pentru omor.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri