Video: Românii își pot comanda propria manea de la Liviu Guță, online

Începând de zilele trecute fiecare român care dispune de resurse financiare își poate comanda maneaua sa personalizată sau pur și simplu o dedicație. Totul se face prin intermediul unei aplicații online lansată de manelistul Liviu Guță care a decis să-și promoveze muzica în spațiul virtual.

Cum își poate comanda un român propria manea prin intermediul aplicației lui Guță

Prin intermediul aplicației lansată de manelistul român orice român poate plăti 300 de euro pentru a primi o melodie care să cuprindă și dedicații personalizate de la Liviu Guță. În acest caz, pe o melodie deja existentă a manelistului, acesta inserează dedicații speciale pentru plătitori. Iar cei care au dare de mână și sunt gata să scoată din buzunar 800 de euro pot primi, în doar 48 de ore o melodie întreagă dedicată lor. Manea care poate fi despre iubite, frați, surori, familie în general și chiar despre bani și duțmani.

Din cele declarate de Liviu Guță celor de la Antena 3, aplicația lansată are un succes uriaș și deja a fost descărcată de un milion de ori de utilizatorii din întreaga lume. Guță susține că aplicaţia este gratuită, iar banii câştigaţi perin intermediul ei vor fi donaţi familiilor nevoiaşe.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri