Un distribuitor de rochii pentru dame dă lovitura pe piață cu prețuri incredibile

Rochiile și rochițele de damă sunt unele din cele mai căutate produse oferite de distribuitorii online în această perioadă a reducerilor masive, cu ocazia a Black Friday. Este vorba despre unul din cele mai în vogă siteuri care se ocupă cu vânzarea online a rochiilor și rochițelor de damă. Prețurile afișate sunt aproape neverosimile și se pare că vânzările siteului au crescut, în ultimele zile într-un ritm amețitor.

Această oportunitate care va mai ține încă două trei zile maim poate da șansa doamenlor și domnișoarelor să-și întregească garderopa de sărbători fără a afecta foarte mult bugetul personal sau al familiei. Pentru a înțelege oferta celor de la DeClub.ro trebuie neapărat să vizionați oferta completă a acestora, ofertă care este compusă din sute de modele de rochii și rochițe oferite la prețuri incredibile. Oferta completă și toate modelele oferite le găsiți aici.

Cine sunt cei de la Declub.ro? DeClub.ro este un concept store unic dedicat tinutelor de club, adresandu-se publicului feminin intre 17 si 30 de ani, oferind in medie 120 de modele in stoc si modele noi ce sunt aduse in colectii lunare.

de club sale

Iată cum se descriu cei de la DeClub.ro:  

Oferta noastra se bazeaza pe oferte excelente in defavoarea unor termene de livrare mai indelungata. Pentru moment aducem cate o colectie in fiecare saptamana, precomenzile se fac direct in fabrica si noi aducem prin import direct, fara intermediari, rochii ieftine pentru clientii nostrii.

Fotografiile rochitelor sunt reale, cu produsele care le primiti si am inceput si o sesiune de video-prezentari pentru a putea alege mai usor cel mai potrivit model.

De asemenea, pentru siguranta dvs. DeClub.ro ofera Garantia de satisfactie ce va permite returnarea oricarui produs, indiferent de motiv.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri