Reduceri pentru bilete de avion de sărbători

Pregătirile pentru sărbători sunt pe ultima sută de metri și românii care vor să-și rezerve bilete de avion la prețuri decente ar face bine să se grăbească deoarece pe ultima sută de metri acestea pot costa cu zeci sau poate cu sute de euro în plus față de prețul obișnuit. Din datele statistice existente la ora actuală peste 50% dintre românii care își rezervă bilete de avion în perioada sărbătorilor de iarnă fac greșeala să facă aceste rezervări cu aproximativ două săptămâni înainte ceea ce face ca prețul plătit să fie unul aproape dublu față de prețurile obișnuite.

Cel mai mare magazin românesc de vânzare de bilete de avion online, Vola,  a anunțat că mai are încă trei zile de reduceri la biletele de avion și se pare că unele dintre acestea sunt chiar interesante. Conform anunțului făcut de aceștia astăzi cele mai mari reduceri se referă la  bilete de avion la Milano de la 10 euro, bilete de avion la Londra de la 40 euro.

Mai sunt câteva destinații pentru care prețul biletelor de avion de sărbători sunt foarte bune iar oferta completă de bilete de avion pentru toate destinațiile o găsiți aici. 

Sfatul nostru este să comparați prețurile, să faceți calcule și să alegeți cea mai bună variantă pentru dumneavoastră. Nu de alta dar orice leu sau euro economisit din plata biletului de avion se poate transforma într-o investiție în plus în cadourile pentru cei dragi.

bilete de avion ieftine

În cazul în care vreți să comparați prețurile cu cele existente pe alte magazine online care comercializează bilete de avion puteți consulta aici oferta celor de la FlyGo , companie renumită pentru diversele oferte de bilte de avion pe care le oferă turiștilor din lumea întreagă.

Până una alta vă urăm o lună ușoară și Sărbători liniștite alături de cei apropiați sufletului vostru.

fly-go.ro

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri