Un român de 24 de ani a învins cancerul apoi s-a sinucis din cauza iubitei

Un caz de un tragism înspăimântător s-a petrecut în județul Vaslui unde un tânăr de numai 24 de ani, care reușise să învingă o boală cumplită a ales să-și pună capăt zilelor. Este vorba de Constantin Panainte, un tânăr de 24 de ani, care abia învinsese lupta cu cancerul, și-a pus capăt zilelor. Bărbatul pare să-și fi pus foarte bine la punct planul, și-a cumpărat funia, și-a sunat prietenii pentru a-i auzi ultima oară, apoi s-a spânzurat de o salcie.

Prietenii au fost șocați când au aflat de tragedie, mai ales că acesta tocmai reușise să se vindece de cancer și viața sa revenise la normal.

Gestul extrem al lui Constantin Panainte vine, se pare (după cum spun cei de la vremeanoua.ro) , după o decepție în dragoste. Partenera sa și-a găsit un alt iubit.Totuși cei din familie iau în calcul si varianta potrivit căreia boala ar fi revenit, iar abia ce aflase acest lucru,  mai ales cã tocmai fusese la un control la Cluj.

Constantin Panainte sau Costache, cum îi spuneau prietenii, originar din Pribesti, comuna Codăiesti fusese diagnosticat cu cancer încă de când era elev. El a luptat împotriva bolii si a reusit, în primã fazã sã o învingã. Apoi și-a reluat viața, și-a închiriat un apartament și și-a găsit o iubită.

Verișoara tânărului, care îl susținuse foarte mult cât s-a luptat cu cancerul, se învinovățește pentru moartea acestuia. Ea susține că a fost sunată înainte de a-și pune capăt zilelor, însă nu a reușit să ajungă la timp la locul unde s-a spânzurat pentru a-l determina să se răzgândească. Când a ajuns era deja prea târziu, iar echipele de medici sosite nu au mai putut face nimic, au relatat cei de la libertatea.ro. 

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri