VIDEO:De Sfânta Maria un român i-a dat foc nevestei pentru că s-a dus la o pomană

Furios la culme deoarece  consoarta sa a participat  la o pomană din sat, un român și-a stropit cu benzină nevasta și i-a dat foc.

Momente de panică, luni, de Sf. Maria, în comuna Perieni, din județul Vaslui, acolo unde un bărbat supărat că nevasta a îndrăznit să stea nepermis de mult la o pomană din sat, a stropit-o cu benzină cu ajutorul unei seringi și i-a dat foc, sub privirile îngrozite ale oamenilor din comună, a transmis astăzi publicația locală  estnews.ro.

Totul s-a întâmplat în timp ce o familie din Perieni a facut o pomană și a rugat mai multe gospodine din sat să ajute la pregătirea bucatelor. Printre acestea, în ajutor a sărit și o femeie în varsta de 44 ani, dar pentru că bărbatul său n-a mai avut răbdare să o aștepte acasă, acesta a mers val-vârtej la locul unde se ținea praznicul și a făcut scandal.

El și-a luat nevasta pe sus din curtea oamenilor și a scos dintre haine o seringă plină cu benzină, stropind femeia, după care i-a dat foc în mijlocul uliței, sub privirile sătenilor. În timp ce nevasta a devenit o veritabilă vâlvătaie bărbatul a pornit liniștit spre casă.

Vecinii au sunat imediat la 112, victima fiind transportată la Spitalul de Urgență din Bârlad, în timp ce polițiștii l-au reținut pe agresor pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri