Un român de 24 de ani a murit în mod îngrozitor în Italia. Sinucidere, crimă sau accident?

Încă o dramă în rândul comunității românilor din Italia s-a petrecut ieri dimineață între localitățile Senigallia și Marzocca a relatat presa italiană.

Este vorba de un tânăr de 24 de ani, care a fost lovit de un tren de mare viteză între localitățile mai sus menționate. Tânărul pe nume Vasile, rezident în Fiuminata, a murit imediat după ce a fost lovit de tren în jurul orei 5 dimineața. Moartea lui rămâne învăluită în mister deoarece tânărul, care era student la Universitatea din Camerino, nu părea să aibă nici un fel de problemă care să-l fi dus la o eventuală sinucidere.

Conform declarațiilor date de familia sa tânărul tocmai ce își luase cu succes ultimele examene și chiar dacă în seara de dinaintea tragediei nu ajunsese la cină părinții nu și-au făcut nici un fel de problemă deoarece acesta îi anunțase că va merge la cină în localitatea Camerino.

Din păcate în dimineața de 20 februarie părinții au primit un telefon de la poliția locală care le-a dat groaznica veste. Copilul lor fusese lovit de tren și murise în urma impactului.

Din primele cercetări a reieșit că tânărul de 24 de ani a ajuns cu mașina sa în localitatea Marzocca, mașină care a fost găsită în apropiere de locul accidentului. Având în vedere că tânărul părea să aibă o viață liniștită, polițiștii italieni au deschis un dosar penal pentru a încerca să determine dacă tânărul s-a sinucis, a fost omorât sau a fost un accident.

Vezi mai jos articolul din presa italiană:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri