Informație tristă-Jandarmul rănit în Piaţa Victoriei, MUTILAT pe viaţă: ‘A rămas cu o GRAVĂ sechelă’

Veşti neplăcute au venit astăzi din partea specialiştilor în legătură cu jandarmul rănit la protestele din Piaţa Victoriei. Medicul Monica Pop a făcut un anunţ trist pe facebook. Monica Pop a anunțat că jandarmul rănit grav în timpul protestelor din Piața Victoriei și-a pierdut aproape în totalitate vederea cu ochiul afectat.

”Tinarul jandarm grav ranit cu o caramida la OCHI in piata Victoriei a fost din nou azi la control. Din pacate a ramas cu o grava sechela : mai are cam 25℅ din vederea normala! Agresiune cu consecinte serioase si IREVERSIBILE! Sacrificiu! Un om mutilat pe veci de niste scelerati!” a scris  Monica Pop pe Facebook.

Bătăile de stradă s-au produs la protestul din Piaţa Victoriei atunci când mai mulţi huligani din galeriile echipelor bucureştene de fotbal au venit la manifestaţie special pentru a se bate cu jandarmii.Intrată în direct la postul Antena 3, Monica Pop a confirmat informațiile prezentate pe pagina sa de socializare. Medicul a ținut să reamintească brutalitatea atacului asupra omului legii, reamintind că acesta a fost lovit în cap cu o cărămidă. 

Vezi mai jos postarea medicului dar și imagini de la respectivele incidente:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri