Un român din Germania și-a ucis fosta soție și a plecat cu cadavrul ei în mașină

Un român de 46 ani stabilit în Germania și-a ucis fosta soție şi a plecat cu cadavrul în maşină, fiind prins de polițiști pe autostradă. Cazul a ajuns la Tribunalul Regional din Stuttgart, unde procurorii au cerut 14 ani de închisoare pentru asasin.

Aurel Adrian Prodan, originar din Huși, județul Vaslui, şi-a ucis fosta soţie, Gheorghița Florescu de 49 de ani, cu mai multe lovituri de cuţit în timpul unei dispute pe insula Reichenau de pe lacul Konstanz, în iulie 2021.

Ulterior, românul a urcat cadavrul femeii de 49 de ani în maşina sa şi a pornit la drum pe autostrada 81. El s-a oprit pe banda de urgenţă în apropierea ieşirii dintr-o intersecţie, după aproximativ 40 de kilometri. Acolo, bărbatul s-a rănit cu un cuţit, ca să simuleze o luptă cu fosta lui soţie.

A simulat o luptă și s-a rănit singur

Poliţiştii nu l-au putut aresta imediat deoarece a fost necesară internarea sa în spital pentru că rănile pe care şi le-a provocat au fost grave, scrie badisches-tagblatt.de, citat de Adevărul.În urmă cu aproximativ opt ani, bărbatul din Huşi a fost condamnat la şase ani de puşcărie tot pentru omor, dar a fost pus în libertate după trei ani.
campania.euro-tax.ro%20

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri