Un român din Italia și-a aruncat locuința în aer și a ajuns în stare critică la spital după ce s-a certat cu partenera sa

Un bărbat român din Italia, în vârstă de 54 de ani, a suferit arsuri grave în urma unei explozii provocate de o butelie de gaz.

Incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de vineri, 5 iulie 2024, într-un apartament din localitatea Piano di Sorrento, situată în provincia Napoli din Campania.

Potrivit publicației locale Il Fatto Vesuviano, explozia a fost rezultatul unei tentative de suicid a bărbatului, în urma unor certuri aprige cu partenera sa.

Deflagrația s-a produs în locuința de pe strada San Vito, la numărul civic 3, zguduind întreaga comunitate.

Carabinierii din Piano di Sorrento au intervenit imediat după explozie, alertând întreaga comunitate din localitate.

Bărbatul a fost transportat de urgență, în cod roșu, la centrul pentru arși din Napoli.

Pe lângă carabinieri, la locul incidentului au intervenit de asemenea pompierii și poliția, care au evacuat clădirea de urgență pentru a preveni alte eventuale pericole.

Traficul pe șoseaua Corso Italia a fost suspendat temporar pentru a permite echipelor de intervenție să își desfășoare activitatea în siguranță.

Locuitorii din zonă au fost martorii unei mobilizări masive a echipelor de urgență, iar zona a revenit treptat la normalitate pe parcursul zilei, după finalizarea lucrărilor de asigurare.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri