Un român dispărut de 2 săptămâni în Italia murise de fapt într-un accident, dar nimeni n-a văzut mașina proiectată la 200 m de drum

Dorel Văduva, un român de 44 de ani dat dispărut în Italia chiar la începutul acestei luni, a fost găsit mort la sfârșitul săptămânii trecute. Se pare că el a fost implicat într-un accident de circulație chiar în ziua în care a fost văzut ultima dată, dar mașina a fost proiectată într-o zonă cu vegetație abundentă și cei care l-au căutat nu au observat-o

Bărbatul, stabilit în Loreto Aprutino, a fost văzut ultima dată pe data de 2 februarie. Atunci s-a urcat la volanul mașinii și a dispărut fără urmă.

Mașina lui, complet distrusă, a fost găsită sâmbătă, 17 februarie, la orele prânzului, iar din interior a fost recuperat cadavrul, potrivit Il Pescara.

Anchetatorii spun că el a fost implicat într-un accident grav, pe o porțiune de drum dificilă. Se pare că autoturismul său a alunecat peste 200 de metri într-o râpă, pe sensul opun de mers, ajungând într-o zonă cu vegetație bogată, unde a fost depistată cu greu.

Sâmbătă după amiază mai multe echipaje s-au deplasat la fața locului pentru a recupera cadavrul și mașina. Anchetatorii urmează să stabilească cum s-a petrecut exact accidentul.Vezi mai jos video publicat de presa italiana:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri