Oferta primită de un român din Germania. Iubita lui i-a oferit 20.000 de euro ca să se însoare cu verișoara ei

Oferta “inedită” primită de un român. Bărbatului de 27 de ani, stabilit în Germania, i-a fost primisă suma de 20.000 de euro dacă acceptă să se însoare cu o thailandeză.

Tânărul român, în vârstă de 27 de ani, a primit o ofertă total ieșită din comun. Proprietara unor saloane de masaj thailandez i-a promis că o să-i ofere 20.000 euro dacă acceptă să se căsătorească. Femeia, care acum îi este iubită, și-ar dori să-și aducă verișoara în Germania. Românul ar urma să se însoare de fapt cu verișoara iubitei sale. Astfel, aceasta ar obține dreptul legal pentru a locui și a munci la saloanele patroanei din Germania.

Bulversat, cel mai probabil, de cele întâmplate, românul a cerut în mod anonim ajutorul pe internet.  Acesta se teme că totuși ar putea exista niște repercursiuni la care nu se gândește acum, astfel că s-a gândit să ceară ajutorul românilor pe o rețea de socializare.

“Pe scurt: M27 român (de 5 ani în DE) am o iubita noua, thailandeză în Germania, divorțată, cu 2 saloane de masaj tailandez, ea are o verisoară mai mica in Tailanda, pe care dacă o “iau de soție” timp de 20 de luni (ca sa aibă voie să locuiască și lucreze în DE, la saloanele ei probabil) primesc 20,000€ (pe bune). Ce se poate întampla în cel mai rău caz? Că mă ajută și pe mine la taxe, să fiu Steuer Klasse 2 și să îmi tragă mai puține taxe pe salariu. Noroc și mersi”, a scris acesta pe rețeaua Reddit, potrivit Știridiaspora.ro.

Cei mai mulți dintre români i-au spus că ar fi bine să nu facă acest lucru pentru că l-ar putea costa mai mult decât cei 20.000 euro propuși de iubita thailandeză. Unii dintre ei i-au zis că ar putea să fie obligat chiar să plătească pensie alimentară după divorț sau să fie obligat de instanță să plătească sume de bani femeii dacă separarea nu se produce în termeni favorabili.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri