Îngrijitoare româncă, filmată pe ascuns de fiicele bătrânului în timp ce îl bătea. Arestată preventiv

O româncă în vârstă de 55 de ani a fost arestată la Roma, capitala Italiei, acuzată fiind de violență asupra unui bătrân pe care era angajată să-l îngrijească.

Abuzurile au fost dezvăluite datorită fiicelor victimei, care, suspectând comportamentul abuziv al badantei românce, au instalat camere de supraveghere în apartamentul tatălui lor.

Conform televiziunii locale Canale Dieci, acestea au surprins imagini cu femeia agresându-l verbal și fizic pe bătrân, ceea ce a condus la intervenția rapidă a forțelor de ordine.

Arestarea a avut loc miercuri, 21 februarie 2024, când agenții de la comisariatul Appio din Roma, alertați prin apel la numărul unic pentru urgențe 112 de către fiicele bătrânului, au dat buzna în apartamentul situat pe via Sinuessa, în zona Appio Latino.

Acolo, polițiștii au descoperit că femeia era deja cunoscută pentru comportamentul său agresiv, după ce alți locatari ai clădirii semnalaseră anterior atitudinea ei nepotrivită.

În ciuda semnalelor de alarmă anterioare, abia instalarea camerelor de supraveghere a oferit dovada necesară pentru a acționa împotriva îngrijitoarei.

Potrivit sursei citate, imaginile au evidențiat clar abuzurile la care era supus bătrânul, permițând astfel arestarea femeii și prezentarea ei în fața autorităților judiciare.

Parchetul din Roma a solicitat și obținut validarea acțiunilor întreprinse de Poliția de Stat de către Judecătorul pentru Investigații Preliminare, iar femeia a fost trimisă în detenție preventivă la închisoarea pentru femei „Rebibbia” din Roma.

După 19 ani în Italia, o româncă s-a mutat în Spania, la iubitul ei, care a ucis-o

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri