Tragedie provocată de un român în Italia. Un şofer a dat cu TIR-ul peste 2 adolescenţi care mergeau la liceu. Un băiat de 17 ani a murit

Un român a stârnit un val de furie în Italia. A dat cu camionul peste doi adolescenţi din Sanremo, care mergeau la liceu, gtransmite Observatornews.ro.

Un băiat de 17 ani a murit, iar o fată este în stare gravă. Victimele erau pe o stradă fără trotuar, iar şoferul susţine că nu i-a văzut. Bărbatul a fost arestat şi va fi judecat pentru omor.

Totodată, cele două victime se aflau pe o stradă fără trotuar în momentul impactului violent. Totodată, şoferul susţine că nu i-a văzut pe cei doi minori.

Din păcate șoferul nu a oprit la locul accidentului însă românul a fost prins la scurt timp, cu ajutorul unui martor ocular. Românul le-a spus poliţiştilor că nici măcar nu i-a observat pe cei doi tineri şi că nu şi-a dat seama de tragedia pe care a provocat-o.

Bărbatul a fost arestat pentru omor şi neglijenţă în trafic. Victima mergea la şcoală cu sora lui mai mică. Aceasta este la spital, în stare gravă.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri