Home » Români de pretutindeni » Un român mort și trei copii răniți într-un cumplit accident petrecut aseară în Italia

Un român mort și trei copii răniți într-un cumplit accident petrecut aseară în Italia

Un cumplit accident de mașină s-a petrecut în jurul orei 22.00 a zilei de marți, 13 august, la Trebisacce, pe teritoriul localității Pigna Grande, în Calabria. În impactul frontal dintre două autoturisme, un român în vârstă de 49 de ani, Iulian Iliescu, și-a pierdut viața a transmis publicația italiana CN24.  În urma accidentului, trei copii răniți împreună cu părinții lor au fost transportați la spital, dar nu sunt în stare gravă.

Bărbatul român a murit la locul accidentului, el a fost prins între fiarele răsucite ale autoturismului BMW X 6 de culoare albă cu care se deplasa și a fost necesară intervenția echipajelor de descarcerare pentru a-l scoate dintre resturile mașinii.

În celălalt automobil implicat în accident, o mașină Alfa Romeo 156 de culoare închisă, circula o întreagă familie din Catanzaro, părinții cu cei trei băieți minori ai lor, care au ajuns cu toții la secția de urgențe din Trebisacce. Din fericire, starea lor nu este gravă.

După condițiile în care au fost reduse cele două mașini s-ar părea că viteza mare, cel puțin a uneia dintre ele, a avut un rol decisiv în producerea tragediei. Conform primelor reconstituiri, s-a constatat că BMW-ul românului nostru a făcut o depășire riscantă, ajungând să invadeze banda opusă și să lovească frontal mașina Alfa 156 care venea din sens opus.

La locul accidentului s-au deplasat personalul medical de la 118, agenții Polstrada, carabinierii din Trebisacce și pompierii din Castrovillari și Trebisacce.

elefant.ro%20

Vezi și asta

Italia: Român de 30 de ani se prăbușește și moare pe stradă. Un copil a rămas orfan

Un român cu vârsta de aproximativ 30 de ani a murit în seara zilei de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

elefant.ro%20