Home » Noutăți » Un şofer român de TIR e dispărut între Olanda şi Anglia. Poliția britanică a lansat un apel

Un şofer român de TIR e dispărut între Olanda şi Anglia. Poliția britanică a lansat un apel

Un şofer român de TIR e dispărut de 4 zile, între Olanda şi Anglia. Cristian are 28 de ani, poliţia îl caută, după ce camionul lui a fost găsit pe feribotul care face legătura între Rotterdam şi Hull.

Cristian Barbu, un şofer român de camion în vârstă de 28 de ani, care lucrează pentru o firmă din Dublin, e căutat de poliţia engleză de sâmbătă, după ce a dispărut pe feribotul dintre Rotterdam şi Hull. Camionul lui a fost găsit duminică dimineaţă pe vapor, în cabină fiind toate actele românului.

Poliţia din Hull a lansat un apel pentru a afla orice informaţie despre tânărul şofer originar din Zimnicea. Şi tatăl lui Cristian, de asemenea şofer de camion, încearcă să afle cât mai multe informaţii despre el.

Cristian s-a urcat vineri seara pe feribot la volanul camionului pe care îl conducea, pentru a traversa Marea Nordului spre Anglia. La sosirea în Hull, poliţiştii au gpsit camionul abandonat practic pe vas şi nici urmă de şofer.

„Cristian a călătorit în noaptea de vineri 9 august spre sâmbătă 10 august pe feribotul The Pride of Hull, între Rottrdam şi Hull.”, scrie poliţia engleză în apelul lansat pe twitter.

elefant.ro%20

Vezi și asta

Șoferul român de TIR care a omorât doi pietoni a fost arestat

Tânărul în vârstă de 24 de ani din Telechiu care, aflat la volanul unui TIR, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

elefant.ro%20