Unul din cei 5 români loviți intenționat de o mașină în Londra, a murit în spital

Românul accidentat grav a murit în spital, la cinci zile după ce un autoturism marca Mercedes a intrat în el și în alți patru pietoni, tot români, într-o zonă din sud-estul Londrei.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani, a ajuns la spital după ce o mașină condus de un britanic în vârstă de 23 de ani i-a spulberat pur și simplu pe cei cinci români și a intrat într-un perete de lângă o spălătorie auto din Bellingham. Scotland Yard a transmis că românul, care a fost cel mai grav lovit, a murit vinerea trecută, potrivit standard.co.uk.
Alți trei români, care au fost răniți de britanic, rămân în spital, în timp ce a patra persoană, un bărbat în vârstă de 36 de ani, a fost externat.

Un alt bărbat român,în vârstă de 25 de ani, este într-o stare critică, în timp ce starea unei  femei în vârstă de 35 de ani, este descrisă ca fiind gravă, dar stabilă, iar un alt bărbat, în vârstă de 46 de ani, este tratat pentru o fractură la picior.
Vă reamintim că cinci români au fost răniți, dintre care unul este în stare gravă, după ce un șofer englez i-a lovit intenționat cu mașina personală, pe trotuar. 

Potrivit Daily Mail, incidentul șocant s-a petrecut duminică, 26 februarie, lângă Catford Bus Garaj, în Bellingham, sudul Londrei.

Martorii au povestit că au văzut un om plin de sânge care a luat-o la fugă pe stradă, după șofer, strigând „F… you!” și „de ce ai făcut asta?”, înainte de sosirea poliției.

Șoferul a fost reținut de poliție și arestat sub suspiciunea de conducere periculoasă și conducere sub influența alcoolului. La scurt timp acesta a fost eliberat sub control judiciar.

O înregistrare video făcută la scurt timp după accident arată cum trecătorii au încercat să le acorde asistență celor cinci români secerați de șoferul britanic ce pare să se fi inspirat din atentatele teroriste. Cu toate acestea, Poliția Metropolitană a declarat că nu sunt suspiciuni de terorism.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri