La Consiliul Național o parte a liderilor liberali s-au dezis de Dacian Cioloș

Şedinţa Consiliului Naţional de Coordonare a PNL a avut loc  sâmbătă,  6 martie și la acest eveniment  au fost prezenţi aproximativ 900 de membri ai PNL. În afara discursurilor pompoase liberalii au avut parte și de replici acide care au avut rolul de a puncta principalele probleme ale partidului a transmis ziarul Adevarul. 

Ludovic Orban, candidat la preşedinţia PNL, a fost cel care a dat startul răfuielilor. Nemulţumit de oamenii scoşi în faţă de conducerea liberală, Orban a cerut ca PNL să promoveze membri credibili. „Trebuie scoşi în faţă oameni care ştiu să comunice, să empatizeze, au capacitatea de a genera o imagine pozitivă PNL. Trimiterea la televiziuni nu trebuie să se facă pe pile. Când pe cine trimit uneori, îmi vine să schimb canalul că îmi creşte tensiunea. Aceşti oameni ne fac rău“, a declarat Ludovic Orban, fiin aplaudat la scenă deschisă de delegaţii PNL. 

O parte a liderilor PNL s-au dezis total de Dacian Cioloș

Mai mulţi lideri ai PNL, printre care Gheorghe Flutur, Cezar Preda şi Mihai Voicu au subliniat că parteneriatul cu Dacian Cioloş a fost o greşeală. Şi preşedintele interimar Raluca Turcan a punctat că PNL a avut o problemă de strategie în campanie. „Nu s-au văzut oamenii PNL, nu s-au văzut proiectele PNL. Nu s-au văzut reuşitele PNL din administraţia locală. Campania noastră nu a fost deloc a noastră“, a precizat Turcan, în condiţiile în care pe afişele de campanie ale PNL apărea premierul Dacian Cioloş alături de mesajul „România,înainte!“. 

Mircea Hava, atac la parlamentari

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, le-a bătut obrazul parlamentarilor pentru că în loc să se preocupe şi de aleşii locali, aceştia sunt preocupaţi mai mult de jocurile de culise pentru funcţii. În plus, acesta le-a indicat, ironic, şi soluţia pentru acordarea unor salarii mai mari pentru aleşii locali.  „Din pensia dumneavoastră domnilor parlamentari, că nu am văzut unul care să meargă la notar şi să spună că nu vrea pensia. De ce sunteţi ipocriţi?”“, a spus Hava.

Vezi aici articolul integral din ziarul Adevărul.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri