Horoscop 6 martie 2017. O zi excelentă pentru patru zodii

Luni 6 martie, o zi de început de primăvară, aduce un horoscop interesant pentru 4 zodii care par a fi iubite de soartă. Vezi mai jos horoscopul complet pentru 6 martie. 

Horoscop 6 martie 2017: Berbec

Iubire: vor afla că dragostea le-a fost trădată și de aici răbufnirile lor. Răzbunarea bate la ușă. Încercați să discutați lucrurile cu calm.
Sănătate: mici intervenții chirurgicale de urgență; nu începeți nicio dietă, consumați lichide și feriți-vă de curent.
Bani: veți rezolva o serie de probleme administrative – taxe, impozite. Bugetul este totuși echilibrat nu trebuie să vă faceți probleme.

Horoscop 6 martie 2017: Taur

Iubire: gelozia nu face casă bună cu iubirea, lăsați-l sau lăsați-o să vă descopere și nu încercați să îl sau o controlați!
Sănătate: mici probleme generate de răceli, dar vă reveniți repede. Un vin fiert și totul este OK.
Bani: primiți suma dorită, totul este cum o contabilizați. Atenție la pagubele de pe urma unei coliziuni.

Horoscop 6 martie 2017: Gemeni

Iubire: fiți mai atenți cu partenerul sau partenera deoarece riscați să rămâneți cu ochii în soare. Alții puteți simți pentru prima oară cum vă bate inima pentru prima dată, cu adevărat.
Sănătate: chiar dacă răceala vă dă târcoale reuși să o evitați elegant cu ceaiuri și cu o zi de odihnă.
Bani: vin pe cele mai nebănuite căi, dar fiți atenți pe ce îi cheltuiți!

Horoscop 6 martie 2017: Rac

Iubire: nu vă mai puneți sufletul pe tavă în fața oricui dacă vreți să aveți succes și să îi faceți să își piardă capul!
Sănătate: resimțiți oboseala de peste zi, așa că o ședință de masaj nu v-ar prinde rău. Cine poate face saună este și mai bine.
Bani: cheltuielile, deocamdată, vă depășesc, dar nu vă faceți probleme, către seară vi se returnează o datorie.

Horoscop 6 martie 2017: Leu

Iubire: vă pierdeți capul exact când nu trebuie; analizați-vă puțin atitudinea și veți vedea de ce stârniți temeri partenerilor!
Sănătate: poate puseele de tensiune să vă dea puțin rutina peste cap, în rest nu este rău deloc; lăsați-o mai moale cu cafeaua.
Bani: discutați, negociați contracte foarte siguri de voi și banii vin din toate părțile; nu îi risipiți că mai aveți nevoie de bani!

Horoscop 6 martie 2017: Fecioară

Iubire: sensibilitatea partenerului este pentru voi un atuu ca să vă trăiți serile la umbra lumânărilor și a cinelor romantice.
Sănătate: atenție nu atât la alimentație cât la o disfuncție digestivă minoră de tipul gastritelor sau colitelor.
Bani: decideți să restrângeți bugetul! Nu fumatului, nu cafelei, nu bilete la loto!

Horoscop 6 martie 2017: Balanţă

Iubire: nu vă fie teamă să flirtrați pentru că aveți toate șansele să fiți luați în serios și să înceapă ceva frumos.
Sănătate: faceți puțină mișcare pentru a asigura mobilitatea articulațiilor și chiar faceți-vă un abonament la o sală de fitness.
Bani: oportunități neașteptate de a face bani. Undeva în jurul prânzului, primiți un telefon menit să vă umple buzunarele, nu spuneți nu.

Horoscop 6 martie 2017: Scorpion

Iubire: un sentiment straniu se stârnește în ei la vederea unui nou persoanaj în anturaj și oricât ar vrea să evite, nu își pot stăpâni emoțiile.
Sănătate: ar trebui să facă și un control medical care să vizeze tulburările glandulare. Tinerilor le recomand un abonament la o sală de înot.
Bani: un blocaj ușor în prima parte a zilei, dar după prânz veți primi suma pe care mizați.

Horoscop 6 martie 2017: Săgetător

Iubire: reacții de gelozie fără un fundament clar, stări proaste de dispoziție, toate vor tensiona atmosfera câteva zile dar sunt trecătoare.
Sănătate: să aibă grijă la alimentație, gurmanzi cum sunt să nu facă vreo boroboață și să se trezească pe un pat de spital.
Bani: Cheltuielile de acasă îi face să fie mai atenți la problemele financiare ale celor din familie decât pentru sine, ceea ce nu este rău.

Horoscop 6 martie 2017: Capricorn

Iubire: romantici redutabili, vor fi relaxați, dispuși la orice cheltuială pentru a-și face partenerii să se simtă bine
Sănătate: mare atenție la durerile articulare, dar mai ales la disfuncțiile care vizează metabolismul, în general.
Bani: Vor cheltui mai mult decât își pot permite, pe deoparte, iar pe de alta se vor întreba surprinși dacă nu cumva au buzunarele rupte, pentru că acum au bani, acum nu au.

Horoscop 6 martie 2017: Vărsător

Iubire: cei singuri s-ar putea îndrăgosti, sau printr-un sărut Vărsătorii ar putea să descopere o altă dimensiune a iubirii
Sănătate: explozia de energie se va epuiza undeva după amiază și vor începe cursa contra-cornometru pentru recuperarea forțelor.
Bani: găsesc modalități de a face bani, creativitatea lor este pe măsură, ba vor găsi și sponsori pentru ideile lor.

Horoscop 6 martie 2017: Peşti

Iubire: vă doriți să retrăiți o nouă poveste de dragoste.
Sănătate: neștiind să vă drămuiți energia, vă epuizați foarte repede și vă pomeniți că nu mai puteți face față problemelor.
Bani: banii vin din toate părțile – de la locul de muncă, de la partener, de la iubit sau partener, din rambursarea unor creanțe.

 

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri