VIDEO: Adolescentă româncă de 14 ani călcată în picioare de alți minori

O nou episod de violență teribilă între adolescenți îngrozesc România. Ziarul Adevărul a publicat astăzi o filmare de-a dreptul incredibilă în care patru minori lovesc cu bestialitate o fată. Scenele crunte de bătaie au fost filmate sâmbătă seara, în cartierul Rovine din Craiova. O fată de 14 ani a fost lovită şi umilită de patru adolescenţi.

De ce au bătut-o și umilit-o pe minora de 14 ani

Victima în vârstă de 14 ani a povestit că s-a întâlnit sâmbătă seara într-un părculeţ din cartierul Rovine cu adolescenţii care au bătut-o şi umilit-o în plină stradă. Tinerii chiar pe ea o căutau, pentru a-i cere explicaţii pentru o jignire pe care aceasta i-ar fi adresat-o verişorului unuia dintre ei.

Tânăra de 14 ani a fost pusă la pământ, trasă de păr şi târâtă pe jos, lovită cu pumnii, palmele şi picioarele. Victima a fost bătută fără milă de trei fete şi un băiat. Oamenii legii au declarat că până în momentul de faţă nu a fost depusă o plângere la poliţie pentru lovire sau alte violenţe.

Jurnaliştii „Adevărul“ au discutat cu victima şi cu părinţii acesteia, care au povestit incidentul, dar au declarat că nu vor să vorbească în faţa camerelor despre ce s-a întâmplat. Poliţiştii s-au sesizat în urma imaginilor şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat incidentul.      

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri