Video care explică violul din Vaslui! Te uiți și înțelegi imediat problema acestor tineri

Dacă încă vă mai întrebați de ce au loc incidente cum ar fi violul de care vorbește toată țara de câteva lui, în satele din Vaslui vizionați acest video care prezintă o imitație de Liberty Parade încercată de un grup de tineri petrecăreți pe ulița unui sat din Vaslui. Nu petrecerea în sine este cea care atrage atenția privitorului. Nici băutura în exces care, chiar dacă nu poate fi considerată normalitate, este o realitate în orice țară din lume unde adolescenții se distrează.

Până la urmă ar trebui să fie o chestie frumoasă. Un grup de tineri vasluieni se distrează pe ulița satului și încercă să aducă în mediul rural din România exemplul unei parade a libertății. În schimb, dacă privim cu atenție videoclipul, numai lucruri frumoase nu descoperim în el. În ochii tinerilor se citește mai degrabă încrâncenarea decât veselia și gesturile lor exprimă nevoia de violență nu de bucurie. Nu doar faptul că încercă să-și arate mușchii lovind un căruț obosit dar unul din ei simte nevoia să-și sărute pătimaș pumnul, expresie a legăturii strânse pe care o are cu loviturile acestuia.

Dacă mai adăugăm și faptul că în cadrul petrecerii încrâncenate a tinerilor vasluieni nu se zărește nici o fată care să ia parte la petrecerea băieților te gândești serios ce ar face indivizii aștia după ce mai beau încă câteva butoaie de alcool și întâlnesc vreo fată în drumul lor….

Related Articles

1 COMMENT

 1. Asta da jurnalism.. Ati verificat macar ca acel video este din Vaslui?
  Pariez ca nu… ai gasit un viedo pe youtube cu un titlu ce te facea sa crezi ca e ceva legat de vaslui si ai zis ca merge de o stire… halal cultura!

  video original:
  https://www.youtube.com/watch?v=hU-h_sOJ4Lg
  Video filmat in judetul Neamt.

  Stiu ca veti spune ca e tot moldova si ce conteaza ca e vaslui sau neamt; concluzia e tot aia, baietii tot la bustul gol si plin de alcool sunt, dar problema e de etica si morala: ati facut o stire pe baza unui titlu al unui video fara a face o minima verificare a autenticitatii lui. 0 profesionalism + 0 cultura = 0 jurnalism.

  P.S. pariez ca acest comenariu va fi sters imediat ce il veti vedea…

Comments are closed.

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri