VIDEO terifiant! Copil de 10 ani din ISIS împușcă cu sînge rece ostatecii în cap

Daily Mail a publicat zilele trecute un videoclip terifiant care prezintă o execuție de ostateci făcută anul trecut de Statul Islamic (ISIS). Călăul ostatecilor este un copil care nu are mai mult de 10-12 ani. Acest copil este prezentat de în videoclip cum omoară cel puțin doi ostateci, prin împușcare în cap  după care le lasă trupurile să cadă în râul Tigru. Chiar se poate vedea clar pe imagini cum sângele celor asasinați înroșește apa fluviului.

Conform jurnaliștilor de la Daily Mail, acest video a fost filmat anul trecut în acceași perioadă cu masacrul din orașul Tikrit din Irak când teroriștii Statului Islamic au asasinat aproape 2000 de oameni, în unul din cele mai mari măceluri ale societății contemporane. Filmul arată explicit cum prizonierii se roagă pentru îndurare și cum băiatul îi împușcă cu sânge rece în cap ținând pistolul cu ambele mâini.

Chiar dacă filmul are peste 22 de minute doar o mică parte din acesta a fost prezentat deoarece scenele sunt mult prea violente pentru a putea fi redat în întregime publicului larg.

Vezi mai jos video:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri