Ultimul mesaj al românului omorât în bătaie în Germania: “Mami, vin acasă, dacă e să mor, vreau să mor lângă tine”

Știrile Pro TV au prezentat acum câteva zile cazul cutermurător al tânărului român de 30 de ani care a fost bătut cu cruzime în Leipzig și a murit la câteva ore de la incident. Teodor Clop, alintat de prieteni Bobby, era plecat în Germania la muncă pentru a asigura un trai decent familiei sale.

În luna ianuarie a acestui an s-a angajat la o firmă de construcții, al cărei patron este tot român și și-a început munca în Germania. Locuia cu încă doi colegi într-un bloc din Leipzig și lucrurile păreau să meargă bine pentru el. Din păcate în duminica de 5 iulie acesta a coborât la parterul blocului să vadă un film alături de alți români care se aflau în zonă. A fost adus în apartament pe brațe, plin de răni și aproape delirând. Chiar dacă a fost întrebat de patron despre agresori, Bobby nu a reușit să-i spună nimic, ba chiar a refuzat să fie chemată salvarea în speranța că își va reveni.

La numai câteva ore tânărul român a murit și a lăsat în urmă o mamă îndurerată, a cărei declarație dată pentru PRO-TV a fost una năucitoare. Cu numai câteva zile înăinte să moară tânărul o sunase și îi spusese că vrea să revină acasă lângă familie și în special lângă mamă deoarece vrea să moară acasă nu printre străini. O premoniție tragică care s-a îndeplinit la doar câteva zile după această discuție.

Saveta Chirilă, mama românului a mai declarat că vrea să afle cine i-a ucis fiul și mai ales să-l aducă acasă deoarece nu are posibilitatea financiară pentru a-i repatria trupul neînsuflețit. Poliția germană a demarat cercetări în acest caz și deja a audiat mai multe persoane care au legătură cu acest incident fără a da publicității încă dacă au sau nu un suspect pentru acest caz.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri