Gabriel Cotabiță a fost externat. Asistenta care s-a fotografiat cu el riscă închisoarea

Astăzi Gabriel Cotabiță a fost externat și va continua tratamentul medical acasă deoarece starea sa de sănătate s-a ameliorat și îi permite acest lucru. Directorul Spitalului Elias, Daniel Safta a declarat pentru agenția de presă Mediafax că Gabriel Cotabiță poartă permanent un defibrilator și va reveni pentru investigații și analize de câte ori este nevoie.

Cotabiță care a fost în atenția presei din momentul în care a fost internat, în luna mai la Spitalul Floreasca, în comă și fără mari șanse de supraviețuire, a reușit să învingă moartea și după ce a petrecut două luni în spitalele Floreasca și Elias se poate întoarce acasă.

Conform declarațiilor directorului de la Elias, Gabriel Cotabiță a beneficiat de tratament gratuit deoarece asigurarea sa publică de sănătate a permis acest lucru.

Ultimul scandal care l-a avut în centru pe îndrăgitul cântăreț riscă să se transforme într-o adevărată dramă pentru asistenta care s-a fotografiat cu acesta în secția de terapie intensivă a spitalului Floreasca. Acesteia i-a fost suspendat contractul de muncă, după apariția fotografiei în presă, și o comisie de disciplinară verifică exact circumstanțele evenimentului. În cazul în care se va face o plângere penală, asistenta riscă chiar închisoarea, ceea ce este cam mult pentru o simplă fotografie făcută pe un pat de spital.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri