Home » Societate » Video-Voltaj a lansat imnul protestelor anti PSD: „Nu mă lăsați vă rog să mor”

Video-Voltaj a lansat imnul protestelor anti PSD: „Nu mă lăsați vă rog să mor”

După ce zeci apoi sute de mii de români au ieșit în stradă și au protestat vehement asupra încercării Guvernului Grindeanu de a modifica anumite aspecte ale Codului Penal prin ordonanță de urgență, trupa Voltaj a lansat un videoclip care se vrea a fi imnul oficial al protestatarilor. 

Melodia este una simplă și scurtă și vorbește despre o Românie care se va reîntoarce în noroi după ce ordonanțele de urgență vor intra în vigoare, la 10 zile de la adoptarea lor de către Guvern. 

„Daca Romania ar putea vorbi, cred ca ar spune asa…”, spune Călin Goia în melodia în care transmite că România poate fi salvată dacă ordonanțele vor fi retrase. 

„Dacă Romania ar putea vorbi, cred ca ar spune așa: Mai am doar zece zile de trăit/ Să știți copiii mei că v-am iubit/ Mai am doar nouă zile și apoi/ Voi fi iar prăbușită în noroi/ Mai am 8 zile în care să mai strig/ Am să mă-ntorc din nou în frig/ Mai am doar 7 zile să-i opresc/ Pe cei ce fără milă mă jertfesc/ Mai am doar 6 zile să mai sper/ Că nu o să ajung în întunericul de ieri/ Mai am cam 5 zile și cam asta-i tot/ Să mă ridic de jos n-am să mai pot/ Mai am doar 4 zile să schimb tot/ Mai am 3 zile și nicio minune/ Nu va dura mai mult, așa se spune/ Mai am doar 2 zile și vreau să vă văd din nou frate lângă frate/ Mai am o zi și doar un singur dor/ Vă rog, nu mă lăsați să mor”, sunt versurile melodiei cântate de Călin Goia.

Vezi mai jos videoclipul:

loading...

Vezi și asta

Bei cafea de la tonomat? Ştii cât este de toxică?Cât de rău poate face organismului nostru cafeaua de 1 leu de la aparat

Nu de puţine ori, românii aleg să consume băuturi – cafea, ceai, capuccino sau ciocolată caldă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...