VIDEO:Românca îngropată de avalanșa din Italia a fost salvată

Soţia şi fiica celui care a dat alarma în legătură cu producerea avalanşei se numără printre persoanele salvate, potrivit presei italiene. Doi dintre cei opt supravieţuitori găsiţi vineri în hotelul din centrul Italiei lovit de avalanşă este soţia lui Giampiero Parete, bărbatul care a dat alarma privind tragedia, şi fiica acesteia, scrie portalul nextquotidiano.it.  De asemenea, încă un copil a fost salvat, scrie La Repubblica.

Anterior, presa a scris că soţia şi copiii lui Parete ar fi români. Fetiţa de şase ani este în stare mai gravă şi a fost dusă cu elicopterul la spitalul din Abruzzo.

Mama sa a fost dusă la Pescara, unde este internat şi soţul ei. Autorităţile nu au confirmat oficial identităţile celor opt, limitându-se să spună că este vorba de trei femei, trei bărbaţi şi doi copii.

Din primele informații salvatorii s-au ghidat după fumul făcut de româncă pentru a se încălzi și a supraviețui. Vezi mai jos imaginile de-a dreptul emoționante și bucuria salvatorilor.

Serviciile de intervenţie pentru situaţii de urgenţă au găsit patru cadavre şi opt supravieţuitori printre ruinele hotelului lovit de avalanşă în centrul Italiei, în timp ce alte aproximativ 20 de persoane sunt date dispărute.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri