WorkToday recrutează lucrători depozit în Olanda, în perioada 1-10 octombrie 2017

WorkToday recrutează în perioada 1 -10 octombrie 2017 lucratori comerciali depozit de produse electronice Sony (se lucreaza cu scannerul de mana, sortat, depozitat).

Salariul este de 9.04 euro/ora plus bonusuri zilnice intre 25-100%.  Contractul este pe perioada mai mare de un an cu posibilitate de prelungire. Acceptam cupluri, grupuri si conditia angajatorului este cunoasterea limbii engleze.

Cazarea se oferă contra cost de angajator și va fi plătită din salariul săptămânal (nu trebuie plătită în avans). Se pune la dispoziție mașină pentru transport de la cazare la locul de muncă.

Nu se percep nici un fel de taxe pentru procesarea dosarului  sau alte comisioane ascunse. Tot procesul de recrutare este gratuit.

Pentru mai multe detalii contactează partenerul WorkToday din România la telefon 0040 760 847 527 sau la adresa de e-mail [email protected].

WorkToday are deja o experiență extrem de relevantă în recrutare de muncitori pentru Olanda în țări ca Polonia, Ungaria și Spania și este considerată un din cele mai bune companii de profil pentru recrutare forță de muncă pentru perioade determinate.

Sistemul de recrutare pe care îl va aplica WorkToday în România va fi unul similar cu cel din celelalte țări în care compania are deja o experiență de lucru, de peste 17 ani de activitate.

Vezi aici pagina de facebook în limba română a WorkToday

Cum poți aplica pentru un loc de muncă în Olanda

Românii care vor să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă pot trimite CV-ul în limba engleză specificând în corpul mailului  postul pentru care aplică la [email protected] (partenerul WorkToday pentru România)   sau pot îl contacta pe reprezentantul pentru România la tel. 0040 760 847 527. Vă precizăm că  Enjoy Jobs Recruitment este partenerul pentru România al WorkToday .

Desigur, în fiecare săptămână apar locuri de muncă noi așa că puteți intra în contact cu noi pentru a vă oferi informații despre ele. WorkToday nu cere taxe de prelucrare a dosarelor candidații nefiind nevoiți să plătească nici un fel de taxe pentru a ajunge să muncească în Olanda.

Compania de recrutare va oferi asistență candidaților selectați pe toată durata petrecută în Olanda ( primire, conducerea la locul de cazare, identificarea de soluții de transport până la muncă, obținerea BNS (numărul de înregistrare la autoritățile fiscale olandeze) interviuri de evaluare a acomodării.

 
Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri