120 de români au dat lovitura în Spania, la un restaurant. Petrecere gratis și fugă sănătoasă

Managerii  unui restaurant din orașul spaniol Bembibre au sesizat poliția după ce un grup de nu mai puțin de 120 de romani au plecat din resturant fara sa plătească nici un euro din nota de plată.

Antonio Rodríguez, administratorul restaurantului Carmen, a declarat pentru presă ca cele 120 de persoane au ajuns la restaurant si au susținut ca vor sa sarbatoreasca botezul unui copil. S-au asezat la mese si au comandat fără nici o urmă de abținere, a relatat portalul  diariosur.es , marți, 2 martie, citat de Pro Tv.

Românii au comandat ca la orice petrecere care se respectă: aperitive, carne, sucuri, mai multe sticle de whisky si vin. Dupa ce au terminat de servit masa, inainte de primi desertul, cele 120 de persoane s-au ridicat brusc de la mese, au rupto la fugă, spre masini si au plecat în trombă fara sa achite nota de plata care se ridica la peste 2.000 de euro.

Angajatii spun ca nu au niciun dubiu ca cei 120 erau romani, pentru ca au recunoscut limba si, in plus, ar fi vazut o carte  de identitate a unuia din meseni.

Echipajele de politie au ajuns in doar cateva minute la restaurant, dar nu au reusit sa identifice niciuna din persoane. Spera ca dupa ce vor viziona imaginile de pe camerele de luat vederi din zona sa gaseasca indicii care sa ajute la prinderea persoanelor.

Vezi aici știrea din presa spaniolă.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri