Român de 49 de ani dispărut în Italia. Familia și autoritățile fac apel la cetățeni

Un român în vârstă de 49 de ani a dispărut din data de 25 februarie 2017 și familia face un apel disperat, prin intermediul siteului Quotidiano Canavese pentru a încerca să-l găsească.

Românul, pe nume Constantin Bercea administrează un bar din localitatea Lugnacco împreună cu soția sa și a plecat de acasă în ziua de 25 februarie 2017. Pe data de 2 februarie soția sa a anunțat carabinierii deoarece nu a reușit să mai dea de bărbat. Poliția italiană a stabilit că a doua zi, pe data de 26 februarie Constantin Bercea a fost văzut la Carnavalul de la Ivrea apoi seara a fost înregistrat la secția de urgență a spitalului local unde a făcut un control. Medicii din spital susțin că acesta a fost trimis acasă dar din păcate din acel moment nu se mai știe nimic de român.

Carabinierii și autoritățile locale au desfășurat pe toată durata zilei de 2 februarie căutări în zona localităților Lugnacco și Ivrea dar din păcate fără rezultate.

Orice cetățean care are informații despre bărbatul român este rugat de autorități și de familie  să sune la numărul de urgențe 112 al carabinierilor sau să telefoneze carabinierilor din Ivrea la numărul 0125 231700.

Vezi mai jos anunțul din presa italiană:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri