Noi detalii despre românca de 26 de ani care a ales să moară pentru a își naște fiica

Roxana Dragomir, tânăra româncă care a ales să moară mai repede pentru a își naște fiica, a ajuns pentru ultima oară în țară pe data de  1 martie. Trupul neînsuflețit al tinerei din Focșani a fost depus la o capelă din oraș și la căpătâiul ei a stat întreaga familie, dar și cunoscuți care  care au vrut să-și ia la revedere de la tânăra eroină. Cu toții sunt chinuiți de durere, după ce Roxana a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

Tânăra a aflat că are cancer, la numai câteva ani după ce a rămas însărcinată. N-a vrut nici în ruptul capului să avorteze, ci a continuat sarcina, chiar cu prețul propriei vieți, scrie Monitorul de Vrancea.

„Roxana a luptat enorm cu această boală perfidă. A trecut printr-un chin cumplit, în doar câteva luni…. Își dorea să trăiască și ar fi făcut orice să poată fi alături de Maia. Vorbea zilnic cu ea și-i spunea că abia așteaptă să vină acasă și să-i mănânce fălcuțele. Când a aflat că suferă de cancer, efectiv a căzut cerul peste ea…Nu înțelegea cum i se poate întâmpla asta, ne întreba – unde e viața mea, unde e fericirea mea, tot ce am crezut că am? Dar a luptat, a luptat până în ultima clipă. Nu a vrut să renunțe la Maia. Spunea, dacă eu fac asta, cum aș mai putea să mă rog la Dumnezeu să mă ajute să mă fac bine?”, a spus soacra Roxanei, printre lacrimi de durere.

Vă reamintim că Roxana Dragomir, o tânără mămică în vârstă de 26 de ani din Focşani, care a aflat că este bolnavă de cancer la numai câteva luni după ce a rămas însărcinată, alegând să nu avorteze, a pierdut lupta cu viața.

Deşi multe alte femei ar fi renunţat poate la sarcină pentru a-şi îngriji mai întâi sănătatea, Roxana a ales să aducă pe lume copilul pe care îl purta în pântece, chiar dacă asta a costat-o un picior. La propriu, pentru că imediat după operaţie Roxanei i-a fost amputat un picior afectat de cancer.

Citește aici întreaga poveste a Roxanei.

 

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri