800 de locuri de muncă în Spania pentru români prin intermediul ANOFM. 40 de euro pe zi

ANOFM – Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă –  a informat marţi, 27 septembrie,  prin intermediul unui  comunicat de presă, că este vorba despre 500 locuri de muncă vacante pentru femei şi 300 de locuri pentru cupluri în Spania, pentru cules căpșuni. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, având vârsta cuprinsă între 18 şi 40 ani. 

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, iar timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi, respectiv 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile. Ziua a 7-a este considerată zi de odihnă care poate, însă, să nu coincidă cu duminica. 

Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii şi data de angajare aproximativă este 15 februarie 2017. 
 ANOFM precizează că salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate lunar sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurările sociale. 

Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi, cu precizarea că nu există posibilitatea cazării solicitanţilor bărbaţi în cadrul firmei. 

Persoanele interesate pot obţine informatii suplimentare de la sediul AJOFM din fiecare județ sau la compartimentul EURES. Data şi locul de desfăşurare a bursei vor fi comunicate în perioada următoare.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri