Călătorești cu avionul? De acum poți cumpăra online din duty free

Românii care călătoresc cu avionul și au un bilet de avion valid au acum o nouă oportunitate de a își face cumpărăturile din Duty Free fără să mai stea în aeroport și să caute produsele dorite. BestValue este singurul brand de Travel Retail din Romania, cu magazine in cele mai mari aeroporturi din tara. Portofoliul de produse include parfumuri, produse de ingrijire a pielii, machiaj, bauturi, accesorii, dulciuri si jucarii. Comercializam branduri premium si de lux si adaugam periodic in portofoliul nostru branduri noi cu renume international.

Din luna iunie, 2016, BestValue a adus aduce experienta de shopping din aeroport si in mediul online , o inovatie pe piata din Romania si nu numai. Magazinul online se adreseaza in continuare exclusiv calatorilor care au un bilet de avion valid. Clientii se bucura astfel de noi beneficii unice:

  • pot comanda online produse inainte de a ajunge in aeroport, mai exact din momentul in care isi cumpara biletul de avion.
  • au mai mult timp la dispozitie pentru cumparaturi, respectiv pe perioada valabilitatii biletului de avion. Biletul de avion este valid din momentul cumpararii pana in ziua zborului, la ora 23.59.
  • beneficiaza de preturi in regim duty free, cu pana la -20% mai mici decat pe piata locala.
  • beneficiaza de livrare gratuita, oriunde in Romania, indiferent de valoarea comenzii.

Vezi aici siteul bestvalue.eu și ce cumpărături poți face acum online din duty free. 
bestvalue.eu

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri