Kovesi: Este asediu! Un GRUP de persoane vrea distrugerea DNA

Declarații extrem de îngrijorătoare făcute de procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, care susține că procurorii DNA resimt presiunea publică venită din partea politicienilor. Kovesi vorbește despre un grup de persoane din spațiul public, care atacă constant DNA și pe ea ca reprezentant al instituției. Kovesi reamintește că și DIICOT, în dosarul Black Cube, anchetează un grup de persoane.

”Din nou nu comentez ce zice domnul Băsescu, însă fac un comentariu general pentru că am observat că în ultima perioadă atât DNA ca instituție, cât și eu ca reprezentant al DNA suntem supuși unui atac continuu din partea unui grup de persoane.

Am observat și este foarte interesant să aducem în atenție comunicatul DIICOT, trecând peste acel caz în care mi s-a întâmplat mie sau familiei mele cu firma Black Cube, eu am observat că suntem atacați zilnic de un grup de persoane.

O astfel de firmă a fost angajată de un grup organizat, care oferea bonusuri de succes. Este vorba despre un grup de oameni care ne atacă zilnic, atât DNA ca și instituție, cât și reprezentantul conducerii DNA.

Suntem sub asalt, dar ceea ce ne apără este legea și cred că acest demers este sprijinit de toți oamenii care își doresc să continue lupta anti-corupție din România.

Acest atac nu vizează doar DNA. Acest atac vizează toate instituțiile din justiție, care luptă împotriva corupției”, a declarat Kovesi.

În spațiul public, s-a vorbit despre faptul că ar exista un grup format din Traian Băsescu, Victor Ponta, Sebastian Ghiță, Călin Popescu Tăriceau sau Elena Udrea, care s-au unit împotriva DNA.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri