A câștigat 10 milioane de lire la Loto și acum muncește la o fabrică de biscuiți

Norocul îi lovește pe puțini oameni care câștigă la Loto și din păcate unii nu știu ce să facă atunci când se trezesc că au câștigat un morman de bani. Este și cazul britanicului Michael Carrroll, pe care l-a lovit norocul când avea 19 ani și  a cărui poveste a fost publicată de cei de la businessmagazin.ro.

Michael Carroll a câștigat, în anul 2002, premiul cel mare la loteria britanică, premiu care a fost în cuantum de 10 milioane de lire și a crezut că viața lui și a familiei sale s-a schimbat pe vecie. În mai puțin de 8 ani a reușit să-și bată joc de banii câștigați iar zilele trecute reporterii de la Daily Mail l-au găsit lucrând într-o fabrică de biscuiți pentru un salariu de aproximativ 200 de lire pe săptămână.

Cum a reușit britanicul să ajungă în această situație? Imediat după ce a câștigat marele premiu la Loto a început să împartă banii. 4 milioane s-au dus către prieteni și familie (un gest frumos de altfel) iar pentru el a cumpărat o superbă vilă în Swaffham, Norfolk. Văzându-se plin de bani omul a început să organizeze curse chiar în curtea vilei sale și mărturisește că a început să arunce cu banii pe droguri, pariuri, femei și alcool.

 Tânărul norocos  s-a transformat radical și devenit atât de pasionat de petreceri și excese încât, în anul 2004 a fost închis pentru 5 luni deoarece și-a terorizat toți vecinii care l-au reclamat la poliție. În anul 2006 a intrat iarăși pentru 9 luni în pușcărie deoarece a refuzat să facă un test antidrog pe care i l-au cerut polițiștii britanici.

La numai 8 ani după ce i-au picat din cer 10 milioane de lire Michael Carroll a intrat în faliment și a rămas sărac lipit. El a declarat reporterilor de la Daily Mail că la un moment dat a fost nevoit să doarmă pentru o săptămână în pădure deoarece nu mai avea nici o liră și nici nu își găsise încă un loc de muncă care să-l ajute să-și ia o chirie. Asta pentru că între timp vila i se dusese pe apa sâmbetei, desigur. În acea perioadă și-a dat seama că trebuie să-și pună viața în ordine deoarece nu a mai avut de ales.

Acum își amintește cu regret că avea doar 19 ani când a câștigat cele 10 milioane de lire la Loto și că tinerețea și lipsa de experiență l-au făcut să-și bată joc de șansa ce i s-a deschis în acel moment. Chiar dacă lucrează într-o fabrică pentru un salariu considerat mic în UK, acesta încă mai joacă la loto și speră că șansa îi va surâde iar.

În cazul în care va câștiga iar acest a declarat că intenționează să investească în campanii care să-i ajute pe tinerii care au probleme cu drogurile și să emigreze înAustralia. Până atunci…

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri