Un român este dat în urmărire internațională după ce a violat și ucis o tânără de 17 ani

Un cetățean româna primit mandat european de arestare care a fost emis de autorităţile portugheze. Răzvan Mihai Oprea, de 35 de ani, este căutat pe tot continentul după ce, la sfârşitul anului 2014, a violat şi ucis o tânără de numai 17 ani. Tânăra era fiica femeii cu care bărbatul trăia în concubinaj în Portugalia.

Barbatul, născut în Tecuci, era un mare amator de droguri pe care le consuma împreună cu concubina sa, însă nu se ştie dacă substanţele  sunt cele care l-au determinat pe bărbat să comită  violul şi crima. Conform presei portugheze, tânăra de 17 ani făcuse în prealabil mai multe plângeri împotriva românului, pe care l-a acuzat de comportament abuziv și de violență, dar autoritățile portugheze nu au reușit să intervină la timp, pentru a o salva pe tânără din ghearele acestuia.

Polițiștii de la Inspectoratul General de poliție din Galați au oferit și o descriere a acestuia. Bărbatul are aproximativ un metru 90 înălţime, 80 de kilograme, părul şaten, ochii căprui şi faţa ovală.

“Cetăţenii care pot da relaţii cu privire la identificarea bărbatului sunt rugaţi să apeleze la telefonul 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliţie”, a  declarat, miercuri, 1 iunie, Ştefen Gohoreanu de la  IPJ Galaţi pentru realitatea.net.

Chiar dacă îl caută pe românul  Răzvan Mihai Oprea de aproape 2 ani, polițiștii portughezi nu au reușit să dea de urma acestuia și tocmai de aceea au apelat la mandatul european de urmărire.

La mai bine de un an de la moartea violenta a tinerei, în anul 2015, portalul portugalresident.com a publicat un amplu articol despre familia tinerei de 17 ani, articol în care a dezvăluit că românul era extrem de violent cu concubina și cu fiica acesteia dar toată lumea, inclusiv vecinii se fereau să vorbească despre acest lucru de frica românului.

Fata de doar 17 ani a fost descoperită pe un câmp unde de obicei se aruncau gunoaiele, după ce fusese dată dispărută timp de trei zile. Capul i-a fost zdrobit cu o piatră după ce în prealabil monstrul a abuzat-o sexual.

Vezi povestea integrală a acestei groaznice crime așa cum a apărut în presa din Portugalia, aici. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri