A doua carte despre “supt” face furori în România. “Suge-o Andrei” se numește

După povestea de iubire care a făcut furori în România, transpusă în cartea “Suge-o Ramona”, apare pe piață o nouă carte marca Andrei Ciobanu numită “Suge-o Andrei”. În timp ce unii cârcotași spun că titlul face piața și cartea se vine din această cauză, succesul de care s-a bucurat volumul lui Andrei Ciobanu este unul cert. Iar precomenzile pentru noul volum care îl are în prim plan pe Andrei este unul cert. 

În cazul în care vrei să comanzi noul volum care “amenință” să devină un nou succes pe piața din România poți face acest lucru la editura Cărturești care a lansat în exclusivitate precomenzi pentru cartea Suge-o Andrei. Vezi aici siteul celor de la Cărturești unde poți comanda online această carte. 

Mai jos ai o scurtă prezentare a cărții lui Andrei Ciobanu

“Singurul mod in care poti sa afli daca ai reusit sa uiti cu adevarat o persoana pe care candva o iubeai cu toata puterea ta este sa te intalnesti cu ea, s-o privesti in ochi si sa nu-ti doresti s-o iei in brate. Abia daca reusesti lucrul asta poti sa spui ca esti pregatit sa treci mai departe

Multi dintre noi, daca nu toti, am avut o poveste de iubire care ne-a dat lumea peste cap si ne-a facut sufletul sa zburde de fericire ori sa urle de durere. O persoana care ne-a bantuit gandurile ani intregi si pe care cu greu am reusit sa o scoatem din suflet. O persoana pe care am cautat-o in fiecare relatie noua si care ne-a lasat cicatrici invizibile, dar adanci.

Incercand s-o uite pe Anemona, Andrei are tot felul de aventuri, unele amuzante, altele neobisnuite. Dar in realitate, el nu cauta pe altcineva. Cautarea lui este o cautare de sine. Si de fiecare data se gaseste in alta persoana, in mod diferit.

O carte care o sa te faca sa zambesti, sa razi in hohote, sa te gandesti la propria relatie sau, pur si simplu, sa te miri ce mare-i gradina Domnului!”

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri