Accident groaznic în Italia. Român de 31 de ani și fiul său de 3 ani morți

Un teribil accident s-a produs în seara de 23 februarie în Italia, în zona localității Buccino din provincia Salerno, acolo unde un automobil condus de un român de 31 de ani, marca  Volkswagen Golf s-a izbit violent de un automobil condus de un cetățean italian.

Românul pe nume Ioan Samson, cu vârsta de 31 de ani a decedat pe loc, de aceeași sortă groaznică având parte și fiul său de numai 3 anisori care se afla cu el în mașină. În pofida încercărilor echipajelor de urgență, impactul a fost atât de dur încât cei doi nu au mai putut fi salvați. Chiar dacă cei doi, tată și fiu, au fost duși la spitalul “Lugi Curto” din Polla, amândoi au ajuns fără viață la unitatea medicală. 

Românul era rezident în localitatea Caggiano din Salerno și soția s-a adusese pe lume, cu doar câteva zile în urmă, un alt copil care din păcate nu va apuca niciodată să-și cunoască tatăl și nici frățiorul mai mare.

Din relatările cotidianului La Cita de Salerno, românul decedat în urma accidentului mai are un frate,  Neculae Samson care este consilier local în localitatea Pertosa, care a declarat că fratele său se îndrepta cu copilul spre casa unor prieteni. 

Șoferul italian implicat în accident, în vârstă de 53 de ani a fost transferat în stare gravă la spitalul Ruggi din Salerno unde din păcate nu a mai putut fi salvat de medici

Vezi mai jos doua articole din presa italiană care dau detalii despre accident:


Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri