Accident grav petrecut astăzi. Un șofer a intrat cu mașina în proprii colegi. 1 mort și 5 răniți

Un accident foarte grav a avut loc în curtea unei societăți comerciale. O mașină a intrat în plin în mai mulți oameni care se aflau în pauză de masă. În urma impactului, un om a murit, iar alți cinci sunt răniți. Poliția și cei de la SMURD se află la fața locului, iar trei femei au fost duse la spital cu atacuri de panică.

Mai mulţi angajaţi ai unei firme din localitatea argeşeană Bascov au fost loviţi, joi, de un autoturism care a pătruns într-un spaţiu din curtea fabricii, accidentul soldându-se cu decesul unei persoane. Șoferul a ieșit dintr-o parcare, a accelerat foarte tare și a intrat în plin. O femeie a murit pe loc, iar alte cinci persoane au fost rănite. Bărbatul care a intrat cu mașina în oameni are 22 de ani și este coleg cu cei răniți, informează Antena 3.

Tânăra care a murit avea 23 de ani și era din Serbia. Era angajată a societății. Pentru ea nu s-a mai putut face nimic. În acest moment, șoferul care a fost în stare de șoc imediat după impact, este audiat în acest moment de polițiști. El a plecat cu viteza de pe loc și a intrat în balans, fiind un auto cu tracțiune pe spate.

Polițiștii iau în calcul mai multe variante, fie șoferul, care circula pe o stradă secundară, a pierdut controlul volanului şi a pătruns în curtea fabricii de componente auto, fie a intrat intenționat în colegii săi.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri