Un român de 24 de ani se va căsători cu un fost preot britanic, cu 50 de ani mai bătrîn

Dupa ce s-a pensionat, vicarul Anglican Philip Clements si-a dezvaluit orientarea sexuala si a inceput o relatie cu un tanar roman cu jumatate de secol mai tanar. In prezent, cei doi isi programeaza nunta au relatat astăzi cei de la Stirile Pro Tv care citează presa britanică.

Fostul cleric a declarat ca dupa iesirea la pensie, in 1999, a ales sa fie “el insusi”  si sa nu isi mai ascunda orientarea sexuala. In prezent, membrilor clerului anglican nu le este permis sa se casatoreasca cu persoane de acelasi sex, insa le este ingaduit un parteneriat civil.  

“Mi-a placut slujba pe care am avut-o si m-am pierdut in munca mea. Stiam ce se intampla inauntrul meu dar mereu m-am preocupat de munca. Ma ingrijora, imi doream mai mult decat puteam avea”, a declarat Clements.

Vicarul afirma ca s-a temut sa-si recunoasca orientarea sexuala, mai ales ca superiorii sai l-au acuzat chiar ca ar fi pedofil. El l-a intalnit pe Florin, actualul sau partener, pe un site de intalniri. La nici doi ani de la prima intalnire, fostul slujitor al Domnului l-a cerut in casatorie pe iubitul sau, un model roman in varsta de 24 de ani.

“Nu am avut nicio relatie serioasa pana cand l-am cunoscut pe Florin, in urma cu doi ani. Voiam pe cineva cu care sa am o relatie mai apropiata.”

Cuplul traieste in prezent in Eastry, in apropiere de Sandwich, in comitatul Kent, si planuiesc sa se casatoreasca, iar luna viitoare sa se mute in Romania.

“Inteleg atitudinea multor crestini, care se opun acestui lucru, insa ne aflam in secolul 21, iar lucrurile au evoluat.” “Si biserica a evoluat putin, dar nu sufficient.”, a spus fostul cleric.

De cealaltă parte, tânărul român spune că nu este ceva ieșit din comun să aibă o relație cu o persoană mult mai în vârstă decât el. ”Toți prietenii mei știu că îmi plac persoanele în vârstă pentru că au mai multă experiență de viață”, a declarat Florin.

De-a lungul carierei sale, Philip a ocupat postul de rector si vicar la Ninfield si Hooe, East Sussex, si a vorbit in trecut despre batalia cu depresia.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri