Adolescenta violată de 7 tineri la Vaslui a mai fost violată încă o dată. De aproape tot satul

România fierbe în aceste zile din cauza unui subiect care ar fi trebuit să fie cel mult un tragic caz local rezolvat repede și eficent de autorități. Cazul tinerei violată la Vaslui în 2014 de 7 tineri care acum se bucură de libertate pare a fi mai important decât acțiunile DNA sau scandalul politic mioritic.

Ziariștii de la Adevărul au deschis cutia Pandorei și s-au interesat mai aproape de acest caz halucinant. S-au deplasat în comuna Văleni, locul oribilei fapte și au discutat cu sătenii. Marea majoritate a acestora nu numai că îi apără pe cei 7 tineri, toți provenind din familii înstărite și bine văzute în sat dar au transformat-o pe victimă într-o adevărată curvă locală care a distrus șapte familii de oameni gospodari.

Fata este vinovată că a ajuns în situația de a fi batjocorită de niște brute care acum pozează în victimele nenorocite ale unei fete care i-a atras într-o cursă fatală. Plânsetele fetei violată ore în șir au simple chestii de fațadă iar leșinul acesteia s-a întâmplat datorită plăcerii absolute oferite de monștrii care o abuzau sexual.

Ceea ce i se întâmplă fetei este un viol social care este aproape la fel de grav  ca abuzul groaznic la care a fost supusă de adolescenții susținuți acum de mare parte a satului Văleni. Refuzul de a cădea la pace cu familiile tinerilor și de a primi bani pentru a renunța la acuzații au trensformat-o într-o țintă. A devenit o curvă murdară care face rau unor oameni doar pentru simplul fapt că și-au permis să se simtă și ei un pic bine și să o f..ă cu forța mai multe ore, îmbuibați de alcool.

Campania declanșată de presa din România pentru a veni în sprijinul unei fete care după abuzul sexual este supusă acestui viol social arată cât de bolnavă este societatea românescă în locul în care se presupune că ne păstrăm tradiția și obiceiurile. Satul Văleni și raportarea locuitorilor la un asemenea gest groaznic reprezintă oare o microradiografie la ceea ce poate deveni satul românesc?

Sau pur și simplu am ignorat până acum mii de astfel de cazuri în care “fetele de la sat” au fost supuse abuzurilor și au fost obligate să-și înghită disperarea și suferința pentru a nu intra în dizgrația comunității?

Dacă mai adaug la aceste întrebări și faptul că niște judecători au considerat că tinerii merită să umble liberi după o astfel de faptă nu mai îmi rămâne decât să mă întreb serios dacă nu cumva sătenii au dreptate. O fi fata o curvă nenorocită și cei 7 băieții niște sărmani care au căzut în mrejele ei și au fost obligați să o violeze mai multe ore după ce au răpit-o.

Desfințați-le satul sau dați-le dreptate!

 

Related Articles

2 COMMENTS

  1. Brute nenorocite distrug oviata de om si sunt liberi..unde ati vazut asa ceva?E strigator la cer …unde este justitia de ce nu face nimic.Mie rusine ca mam nascut in ROMANIA…..
    Apel la violatori.paraziti asociali sa va violeze si pe voi o echipa de homosexuali cateva ore sa va vad ce fete aveti dupa ‘sexul surpriza’ primit ANALFABETILOOOOOOOOOOR

  2. Niște brute și împreună cu familiile lor au dat o noua culoare satului….defapt datorita lor nimeni nu ai mai vede bine.
    ……oameni gospodarii? ….cresc și se comporta precum niște animale….Ce exemplu sa dai copilului?, când tu te dezbraci în fata tari?hei familie de oameni gospodarii asta vad din satul vostru….

Comments are closed.

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri