Amazon angajează 400 de români în noul centru tehnologic din Iași

Amazon România a anunţat joi, 6 octombrie, inaugurarea noului centru de dezvoltare şi tehnologie din Iaşi, urmând să creeze în următorii trei ani 400 de locuri de muncă permanente care se adaugă celor 600 pe care compania le are deja în România.

Amazon este prezentă în România din 2005 şi a investit 40 milioane euro de atunci. Până la final de an se va ajunge la 700 de angajaţi, potrivit Hotnews.ro.

Noul sediu Amazon din România găzduieşte patru departamente: Technology Development, Compliance Operations, Retail Services şi Digital Imaging, toate fiind implicate în dezvoltarea soluţiilor tehnologice şi consolidarea operaţiunilor de pe site-ul Amazon

“Suntem foarte fericiţi să sărbătorim cea de-a 11-a aniversare pe piaţa din România prin deschiderea noului nostru Centru de Dezvoltare şi Tehnologie. Noul sediu Amazon este o clădire modernă de birouri cu o suprafaţă de peste 13.000 de metri pătraţi unde echipa noastră va beneficia de cele mai bune condiţii. Vom continua investiţiile în România şi aşteptam cu nerăbdare să atragem la Iaşi cele mai sclipitoare minţi din întreaga ţară, cât şi din străinătate”, spune Lucian Vornicu, Managing Director al Centrului de Dezvoltare şi Tehnologie Iaşi.

“Vrem să încurajăm următoarea generaţie de superstaruri high-tech din România, prin urmare avem un parteneriat cu şcoli şi universităţi pentru a susţine talentul atât prin sprijin financiar şi moral, cât şi prin oportunităţi de internship. Sperăm că acest ajutor din partea noastră să facă, în timp, diferenţă pentru tinerii care într-o zi vor deveni viitorii lideri în inovaţie “, a adăugat Lucian Vornicu.

Amazon.com a fost înfiinţată în 1995 şi acum a ajuns la afaceri anuale de peste 100 miliarde dolari şi la 270.000 de angajaţi;

Retailer-ul Amazon, care a ajuns la 41.000 de angajaţi în Europa, anunţa la început de an că îşi va mări efectvele cu câteva mii de persoane în toate cele 80 de puncte de lucru de pe continent.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri