ATENȚIE! Să nu votați Bogdan Rodeanu, candidat independent pentru Consiliul Local Galați

Gălățeni vi se pregătește ceva. Independenții aștia nesimțiți vor să fure din voturile pe care le dați de obicei listelor de partid și să intre în Consiliul Local. Unul din candidații care și-au propus să vă păcălească să nu mai votați listele de partid este Bogdan Rodeanu, un tânăr care are chef să facă treabă și să mai facă lucrurile să se și miște în Galați.

O adevărată nerușinare asta. Pai gălățenii o duc bine deoarece au votat până acum liste de partid. Galațiul este unul din cele mai frumoase și bogate orașe din țară pentru că partidele și-au făcut mereu bine treaba și au impus în Consiliul Local liste de oameni bine pregătiți, competenți, care au muncit zi și noapte pentru interesul locuitorilor din Galați.

Așa că vă îndemnăm, dragi gălățeni, să nu care cumva să-l căutați pe candidatul independent Bogdan Rodeanu pe listele de vot ci să votați, cu ochii închiși, o listă de partid. Pentru că doar partidele pot asigura prosperitatea Galațiului și continuitatea bunăstării actuale a gălățenilor.

Nu avem nevoie de tineri manageri care vor să schimbe ceva în orașul Galați. Nu avem nevoie de profesioniști care nu au mai făcut până acum politică și care vin ei cu idei noi. Nu avem nevoie de Bogdan Rodeanu. Să votăm listele de consilieri locali ale partidelor sau să nu ieșim la vot. Să le arătăm candidaților independenți și mai ales lui Bogdan Rodeanu că nouă ne place Galațiul așa cum este el acum și că nu vrem să se schimbe nimic.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri