Bordel cu 8 românce închis de poliție la Londra. Acesta activa în fața unei școli

Un bordel în care „lucrau” mai multe românce a fost închis de poliția britanică, în zona Southall, din vestul Londrei. Conform portalului  getwestlondon.co.uk, mai mulți vecini s-au plâns deoarece bordelul, care era deschis chiar în fața unei școli și a unui templu Sikh, îi deranjează vizual și emoțional. Mai mult, oamenii  au reclamat că în mai multe rânduri au văzut femei goale pe stradă.

În plus vecinii au mai pătimit și altfel din cauza bordelului. Aceștia  spus că unii clienți greșeau adresa și băteau noaptea pe la ușile oamenilor cumsecade în căutare de plăceri carnale ba chiar și urinau pe unde apucau. În urma investigației poliției, s-a descoperit că opt femei, toate din România, prestau în bordelul reclamat.

Unul dintre rezidenți a declarat: „Soția și mama mea sunt speriate și nu mai vor să iasă noaptea din casă”.

„La orice oră din zi și din noapte sunt grupuri de bărbați care stau în grădina din față”, a spus un altul. „De cele mai multe ori sunt beți, strigă, înjură și urinează în stradă”, a continuat acesta.

După colectarea de declarații de la oamenii care locuiesc în apropiere, poliția a declarat că prioritatea majoră o reprezintă persoanele în vârstă sau cu dizabilități și copiii. Oamenii legii au obținut un ordin de închidere a stabilimentului.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri