Bunica Simonei Halep a dezvăluit cu cine se va mărita sportiva

S-au scris  multe despre Simona Halep şi despre viaţa ei amoroasă, dar până acum sportiva a fost extrem de secretoasă.În ciuda zvonurilor care au dat aproape sigură o relație între ea și Smiley, se pare că Halep este hotărâtă să respecte tradiția machedonilor și să se mărite cu un membru al comunității din care parte.

Bunica Simonei Halep a afirmat, într-un interviu exclusiv dat pentru libertatea.ro. că știe exact cu cine se va mărita Simona.  

“Lasă că are ea timp să se mărite. Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem. Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român. Mi-a zis așa: ”Maie, nu dau tată de rușine” (Nu-l fac de rușine pe tata). Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Nu, nu. Dacă nu știam nu spuneam. E cipan de-al nostru, taică-su fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc. Eram prieteni toți acolo”, a dezvăluit bunica Simonei Halep pentru jurnaliștii de la Libertatea.

Fără doar și poate, multe familii de machidoni și-ar dori să o aibă pe Simona în neamul lor, mai ales că în afara faptului că Halep este un nume mondial, tenismena are o sumedenie de calități. Tot bunica ei ne-a povestit cum  sportiva este și o bună gospodină. ”Cum să nu știe să facă piperchi (n.r. fel de mâncare machedonesc). Știe, dar nu are timp. Dar îi aduce maică-sa. Când pleacă cu maică-sa, pleacă cu o grămadă de mâncare după ea”, a mai declarat  bunica Simonei pentru Libertatea. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri