În trei luni o fată de 15 ani a prăpădit 30.000 de euro strânși de părinții care munceau în străinătate

Un român  din comuna Dănești, județul Gorj a rămas fără grai când s-a întors din străinătate, unde muncea să le facă viața mai ușoară celor doi copii ai săi. Cei aproape 30.000 de dolari puși la păstrare într-un borcan dispăruseră. Șocul a fost cu atât mai mare atunci când a aflat că hoața era chiar fata lui. Jurnaliștii de la „Evenimentul zilei” au aflat cum a reușit eleva să cheltuie o mică avere și au prezentat astăzi incredibila poveste.

Atunci când au început să simtă „gustul” prosperității, membrii unei familii modeste din comuna Dănești, județul Gorj au fost aduși, cu picioarele pe pământ, de gestul necugetat al unicei fiice. Adolescenta în vârstă de 15 ani a profitat de faptul că părinții și fratele cel mare sunt plecați la muncă în Portugalia și a cheltuit toți cei 29.000 de dolari pe care tatăl ei îi pusese deoparte.

 În fapt, vina părintelui a fost că a îngropat mica avere într- un garaj, ascunsă întrun borcan, sperând că acolo sunt mai în siguranță decât la bancă. Din nefericire pentru el, în mai puțin de patru luni, tânăra a cheltuit ceea ce părinții săi strânseseră în mai bine de trei ani de muncă în străinătate.

Povestea Mărioarei, fata cheltuitoare din Dănești, a ieșit la iveală vineri. Oficiali din rândul anchetatorilor au povestit, pentru „Evenimentul zilei”, atunci tatăl ei, un bărbat de 48 de ani, s-a întors acasă, din Portugalia. Omul plecase din țară pe 2 aprilie, la muncă. Împreună cu el plecase și soția și fiul său. Acasă, Mărioara a rămas în grija rudelor, fiind, încă, elevă. Înainte să ia drumul străinătății, omul îngropase cei 29.000 de dolari puși deoparte. Nu se gândea că fiica sa îi va găsi sau că îi va cheltui, suma fiind destinată reamenajării casei și pentru viitorul copiilor.

Așa cum au povestit pentru evz.ro oameni ai legii din Gorj, adolescenta a cheltuit banii împreună cu prietenii. Timp de trei luni, Mărioara era cea mai căutată fată din sat. Avea și de ce. „Mirosise” borcanul cu bani al tatălui. Încet, încet, toți cei 29.000 de dolari s-au dus pe haine, petreceri, discotecă.

Poate te interesează și: 

Bunica Simonei Halep a dezvăluit cu cine se va mărita sportiva

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri