Caz tragic în Germania. Bebelușul unei românce a supraviețuit câteva zile lângă cadavrul mamei sale

Caz cu adevărat terbil petrecut Germania în care au fost implicați o tânără româncă și bebelușul său de numai 20 de luni. Copilul  unei românce,  în vârstă de un an și opt luni, a stat câteva zile lângă trupul neînsuflețit al mamei sale din apartamentul lor din Zülpich, Renania de Nord. Copilul a fost găsit de autorități deshidratat, acesta neavând apă sau mâncare, a transmis pe data de 5 martie site-ul german www.rundschau-online.de citat de libertatea.ro

Copilul a fost găsit vineri, 3 martie, de polițiști și pompieri, după ce vecinii au alertat autoritățile că nu au mai văzut-o pe românca de 26 de ani și pe copil de câteva zile și auzeau diverse sunete din apartamentul ei, însă nu răspundea nimeni la ușă. Oamenii legii au intrat în casă cu ajutorul pompierilor și au fost șocați de tabloul sumbru pe care l-au văzut acolo.

Cum a fost descoperit bebelușul româncei moartă în Germania

Băiețelul era în dormitor și stătea în patuț lângă mama lui moartă. Potrivit polițiștilor, pe corpul mamei nu au fost găsite urme care să indice faptul că ar fi fost ucisă, ci se pare că a murit din cauze naturale, aceasta fiind decedată probabil încă de la începutul săptămânii, de pe 27 februarie. Cauza morții va fi stabilită după autopsie, iar vecinii spun că ea avea mai multe probleme de sănătate.

Micuțul era extrem de deshidratat și acesta se pare că a supraviețuit aproape  cinci zile fără apă sau mâncare. Vecinii româncei au declarat că ei au sunat la poliție încă de marți  și i-a rugat să îi ajute să intre în apartament să vadă ce se întâmplă cu tânăra și fiul ei.

Însă, pentru că nu existau dovezi că ar avea loc vreo situație neobișnuită, pentru că nu se auzeau încă zgomote din apartament, oamenii legii au refuzat să intre în apartamentul acesteia, crezând că probabil este plecată în România să-și vadă familia.

Copilul a fost dus imediat la spital și se recuperează rapid, iar în curând va fi externat și va fi dat în grija unei familii. Autoritățile germane au zis că având în vedere circumstanțele, băiețelul este sănătos, iar acum ei încearcă să dea de rudele din România a familiei, spunând că acest proces este foarte dificil. „Este o poveste tragică. Sunt afectat de situație, dar în același timp sunt bucuros că băiețelul a supraviețuit în aceste condiții”, a declarat Ulf Hürtgen, primarul  din Zülpich.

Vezi aici știrea din presa germană.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri