Dezvăluirile despre milionul de euro pierdut din averea lui Dragnea fac valuri în România

Jurnaliștii de la Rise Project au realizat zilele trecute o investigație de-a dreptul explozivă despre Liviu Dragnea și adevăratul imperiu construit de acesta în județul Teleorman. Ștefan Mako, unul din jurnaliștii care au coordonat acestă investigație a postat pe facebook un mesaj cu adevărat uluitor despre modul în care aceasta a fost realizată dar și despre frica inspirată de numele lui Liviu Dragnea.

“Nu am întâlnit niciodată atâta frică, de la oameni simpli cărora le arde limba, dar și-o vâră adânc în stomac să nu le rămână gol, până la membri de partid sau parlamentari care nu vor să-și deranjeze pozițiile. Dacă nu exista o revoltă generală probabil că nu am fi obținut niciodată unele documente publice de la diferite instituții ale statului.

Subliniez publice, pentru că în județul Teleorman (a nu se citi că doar acolo) nu există instituții ale statului care să nu fie în buzunarul anturajului președintelui PSD. De altfel, acest tip de fidelizare asigură baronilor locali cea mai sigură metodă de a păstra controlul banilor publici. Aparatul de stat este plin de poziții ocupate de prieteni, rude sau chiar dușmani ținuți aproape tocmai din acest motiv.

Oamenii liberi sunt puțini. Și mai puțini sunt pregătiți să-și riște poziția socială ca să se întoarcă împotriva Județului Dragnea. Unii dintre ei au făcut-o, datorită lor am reușit să aducem câte ceva la lumină.

Probabil vor rămâne anonimi pentru mult timp, dar sper să fie un exemplu de curaj și pentru alți cetățeni din Teleorman. Pentru cetățeni în general.” a mărturisit Mako pe facebook.

Vă reamintim că acum câteva zile Rise Project a publicat investigația cu titlul “Dragnea – milionul dispărut” care are următoarele concluzii:

“Banii din Brazilia s-au făcut în România.

  • Peste un milion de euro. Atât a încasat liderul PSD Liviu Dragnea din vânzarea a șase proprietăți amplasate la mare, la munte și în lunca Dunării.
  • Banii au dispărut apoi din declarațiile de avere ale politicianului.
  • Cumpărătorul secret a fost Costel Comana, un afacerist care a păgubit statul cu sute de milioane de euro și apoi s-a sinucis într-un avion, în drum spre Costa Rica .
  • Pe persoană fizică, Dragnea a încasat ultima tranșă de bani de la Comana cu trei zile înainte ca CFR să dubleze afacerile acestuia din urmă. Iar asta printr-un contract parafat inclusiv pe mâna aceluiași Dragnea.
  • Dragnea și Comana au fost colegi de cămin în facultate.”

Cât de mult adevăr conține această investigație, vă lăsăm pe dumneavoastră să decideți. Investigația completă o găsiți aici. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri